Sa facem cunostinta!  

 Mario Miniusi 

Scurta descriere: Sunt Bustenar.... Ma trezesc diminieata si am Caraimanul in fata. Asta nu inseamna mai nimic cat timp fac parte din cei 5% dintre Bustenari, care sunt pasionati de muntii sub care traiesc sau de munti in general. Dar eu sunt norocos. Ma catar, schiez, alerg, dorm prin cabane si refugii si, desigur, am si o viata ...sociala. Imi place sa cred ca schiez destul de mult intr-un sezon, dar parca niciodata nu-mi ajunge. Prefer turele in munti pe vai alpine iar in ultimii ani incerc sa fiu un "batranel simpatic" si sa ma adaptez noilor concepte in materie de ski offpiste incercand linii mai spectaculoase, dropuri, viraje mai speedate. Am trait experiente formidabile in padurile batrane din Muntii Baiului prin pulvar rece, printre arbori coborand cu viteza....super fain. 
Prima intalnire cu ski-ul: A fost la 4 ani, pe strada unde locuiesc.
Diplome si Aptitudini : Participare ca Organizator si Instructor Ski la numerase Tabere si Excursii de Iarna si Vara.
Realizari: Peste 500 de ture de vai de abrupt in muntii patriei, in special Bucegi. Locul 3 la Sinaia Freeride challenge 2010. Locul 8 la Cupa Malinului 2010.

Hobby-uri: mestereala diversa...

Contact: tel 0749 / 166. 695  

Ana Ghineraru 

Scurta descriere: M-am nascut in Bucuresti in anul 1988 (am 24 ani), dar de mica m-au fascinat muntii si mi-am dorit sa locuiesc la poalele Bucegilor. In fiecare vacata de vara am cutreierat muntii in lung si-n lat alaturi de parintii mei. Iar iernile le petreceam pe Patinoarul Floreasca unde am invatat sa patinez. Acum cativa ani insa, mi s-a implinit dorinta de a locui la poalele Bucegilor. Fac parte din putinii oameni pasionati de munte si de natura, dar consider asta ca fiind un privilegiu. Imi place muntele in toata splendoarea lui, imi place scartaitul zapezii sub schiuri dar si iernile friguroase de pe patinoare, alaturi de zgomotul unic produs de patina ce taie gheata.

Prima intalnire cu ski-ul: A fost pe la varsta de 6-7 ani, cand m-am dat cu o pereche de skiuri de lemn, rosii, cu legaturi din piele, pe o panta de pe maidanul din spatele blocului, si apoi pe scarile din bloc, unde am alarmat toti vecinii.

Diplome si Aptitudini: Atestat Ghid National; Membru CAR (Clubul Alpin Roman) si ANSMR (Asociatia Nationala a Salvatorilor Montani din Romania); Participare ca Organizator si Instructor Ski la numerase Tabere si Excursii de Iarna si Vara.

Realizari:  As lua in considerare drept realizari personale o saritura Axel simpla (2006); multe ture de hicking in Masivul Bucegi, Piatra Craiului, Fagaras (1998-2012), cateva coborari pe skiuri pe vaile de abrupt din Bucegi (2010-2012), primul traseu de catarare: Muchia Caprioarei, alaturi de iubitul meu (Postavaru, 2012).

Hobby-uri: Hicking, Ski, Catarare, Patinaj, Aikido, Inot si multe altele... 

Contact: tel 0731 / 911. 241 

Make a Free Website with Yola.